fbpx

AlpinSun weboldal készítés & kalkulátor fejlesztés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: egyszerűen, gördülékenyen kitölthető kalkulátorok, letisztult kialakítás

Az AlpinSun elsődlegesen napelem telepítéssel foglalkozik és fő céljuk, hogy eljussanak az emberekig úgy, hogy segítség a napelemre való átállást. Ezt a weboldal készítés során is meg szerettük volna mutatni. 

A webdesign egy minimalista, kellemes hangulatot kölcsönöz, többször belevíve a napot, mint szimbólum: színekben, elemekben és egyes szekciókban. A legfontosabb része a weboldalnak pedig a kalkulátor volt. Helyesebben nem csak 1 db kalkulátor, hanem több is!

A kalkulátor könnyedén és pár lépésben kitölthető és rendkívül átlátható. Minden lépésénél törekedtünk a felhasználóbarát kilakításban. Különböző elemeket is használtunk, van olyan, ahol számot lehet beírni, van amit automatán kalkulál is egyből, így rögtön van visszajelzése a kitöltőnek. Például, ha megadtunk minden információt, a végén meg is tudjuk, hogy hány db napelemre van szükségünk.

Ahogy említettem, több is készült, például az ajánlatkérés is egy 3 lépéses felület lett. Így egyszerre kevés információt kell megadni, de azt hatékonyan tehetjük.

Az elkészülés óta a webkarbantartást és a marketinget is mi készítjük és azon vagyunk, hogy minél több kitöltés legyen, valamint, hogy sok ügyfélnek tudjanak segíteni átállni napelemre.

AlpinSun weboldal készítés & kalkulátor fejlesztés kool idea design
AlpinSun weboldal készítés & kalkulátor fejlesztés kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: