AltitudeSight Kft. Webdesign & 3 nyelvű Weboldal fejlesztés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: nagyon minimalista, átlátható, komoly

Mondhatjuk, hogy ez volt az egyik legizgalmasabb témakör és lehet az is marad a jövőben is, amin dolgozhattunk. A cégvezető egy Portugál nemzetiségű üzletember, aki elképesztően kedves. Nagyon könnyedén folyt a kommunikáció. Szerencsére nem kellett nekünk megtanulni protugálul, maradtumk az angol nyelvnél, mint közös pont.

Mivel nemzetközi projekt és a vállalkozás célja, hogy egész Európában működjön, ezért egyértelmű volt a több nyelvűség. Természetesen portugál, angol és magyar nyelven is elkészült minden oldal. Így könnyen el fogja érni a célközönségét.

Előzetes webdesign tervezés után megvolt a tökéletes megjelenés az oldal számára. Szerintünk mind a 3 terv nagyon jóra sikeredett, még Instagramon is megszavaztattuk, hogy kinek melyik jön be. Eléggé azonosan szavazat számok jöttek ki. De persze az ügyfél döntött és látjátok a végeredményt. Az oldal célja egyébként a szolgáltatások bemutatása, amiből van szép számmal. El se hinné az ember, hogy mikre lehet használni manapság már a drónokat. Ha nem tudnád, mindenképp nézd meg az AltitudeSight weboldalát.

Sok sikert kívánunk kedves protugál ügyfelünknek és reméljük sokáig együtt fogunk még dolgozni!

AltitudeSight Kft. Webdesign & 3 nyelvű Weboldal fejlesztés kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: