Braun promóciós kampány oldal, regisztrációval

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: egyszerű regisztráció, könnyű átláthatóság

Braunnak készítettünk egy egyedi kampány oldalt, amelyhez a grafikai elemeket is mi készítettük. Egy nyereményjáték lebonyolitásához volt rá szükség. A webdesign létrehozásánál fontos volt, hogy a Braun Housholds design beli jegyeit, illetve  stílusát megtartsuk és ebből alkossunk egy minden felületen letisztult, átlátható weboldalt. A weblap első képén egy minimális szöveg animációt is belevittünk, így megjelenik pirosan szöveg rész betöltéskor pirossal aláhúzásra kerül.

A regisztrációs promó oldal felépítése egy egyszerű landoló oldalhoz hasonlóan lett kialakítva, ahol a legfontosabb szerepet a kitöltendő űrlap kapta.

Fontos szempont volt még, hogy az oldal reszponzívan jelenjen meg nem csak gép, hanem tablet és mobil nézetben. Ennek érdekében számos részét a weboldalnak teljesen újraalkottuk az adott nézetben. Így amikor valaki például mobilról nézte, más kép töltött be.

Ez a projekt sikeresen zárult csak úgy, mint a Kenwoodnál! 😉

Továbbra is állunk rendelkezésre a Braun és egyben a De’ Longhi Group számára.

Braun promóciós kampány oldal, regisztrációval kool idea design
Braun promóciós kampány oldal, regisztrációval kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: