Cafe Artisan webshop készítés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: letisztult szűrő rendszer, átlátható kialakítás

A Cafe Artisant vezető 2 tulajdonos hölgy nagyon profin állt a projekthez és sikerült hamar kialakítani az oldalt úgy, hogy minden elvárásnak megfeleljen.  Saját gyártású kávéiknak kellett egy olyan webshop megoldás, ami könnyedén átlátható és mindenki számára egyszerű és gyors vásárlást tesz lehetővé. Nem csak a webshopot üzemeltetik, hanem bérgyártást is kínálnak, szóval ha saját kávédat szeretnéd forgalmaztatni, keresd fel őket mindenképp!

A szűrő rendszer volt a kulcsa az egész webshopnak. Míg gép és laptop nézetnél a bal oldalon egészében látható, addig mobil nézetben egy teljesen összecsukott verzió készült el. Ennek az az előnye, hogy összecsukva egyből láthatóak a termékek, ha pedig kinyitod, akkor minden szűrő el van helyezve, ami gép nézetben is elérhető. A legfontosabb dolgokra egyből tudsz így szűrni, szóval azt láthatod, amit tényleg keresel.

A jövőben is együtt fogunk dolgozni, aminek nagyon örülünk, hiszen egy remek projekt és reméljük hamar ki fogják nőni magukat! Ehhez innen is sok sikert kívánunk!

Cafe Artisan webshop készítés kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: