fbpx

GYGV Kanizsa logó és Rollup tervezés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: minimalista, egyszerű, egyértelmű

Amikor megbízott minket a GYGV Kanizsa Kft, örömmel vállaltuk, hogy mi készítsük el azt a logót, ami reprezentálni fog egy ilyen céget minden felületen. Nagyon nem is kell ezen sokat magyarázni, hiszen látod a végeredményét. Egyszerű megoldásokat alkalmaztunk a betűkkel és olyan egyedi elemeket és vonalhűzásokat alkalmaztunk, hogy az biztosan ne jöjjön veled szembe máshol. (Egy sötét sikátorban…)

Emellett terveztünk egy közösségi média megjelenést is az újdonsült logóval. Kreáltunk egy facebook borítót több méretben.

Majd jött egy újabb projekt, hiszen sok cégnek szüksége van Rollup-ra. Így az arculat világát ráhúztuk egy rollupra, ami az alap információkat átadják a cégről.

Szerintem mondani se kell, hogy imádtuk a projektet és minden egyéb tervünk is elnyerte a tetszásüket. Persze, a legjobbakat választották ki! Innen is üdv a GYGV Kanizsának és sok sikert a jövőben!

GYGV Kanizsa logó és Rollup tervezés kool idea design
GYGV Kanizsa logó és Rollup tervezés kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: