fbpx

Kreatim Consulting Logó és két nyelvű weboldal

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

koolidea: kreatim consulting weboldal

Célok: két nyelvű weboldal, modern, letisztult, elegáns, profi hatás

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy egyik legkedvesebb ügyfelünkké vált a Kreatim Consulting. Elsősorban könyveléssel foglalkozó cégről van szó, akik német székhelyen segítik a külföldi cégek, vállalkozások könyvelését Magyarországon.

A projektünk egy nagyobb megbeszélés után egy logó készítésből és egy két nyelvű weboldal összeállításából tevődött össze. Na meg persze a hozzátartozó egyedi webdesignból. 

Bele is vágtunk a logó és a webdesign tervezésbe, aminél rögtön azt a választ kaptuk, hogy tökéletes, pont ilyesmi állt össze a fejükben is. A logó variációink közül alig tudtak választani, mert mindegyik elnyerte a tetszésüket. A webdesign-nál pedig kisebb variációk voltak a tervek között, mivel az is tökéletesnek bizonyult.

Átadtuk a kiválasztott logót és be is illesztettük a webdesign látványtervbe. Össze is állt minden! 

Szuper volt együtt dolgozni velük, hiszen mire elkészült a design, kézhez is kaptuk az angol és a német szövegezést is. Mondhatni rekord idő alatt el is készültünk mindkét nyelvvel. A végeredmény pedig pont olyan lett, mint amilyennek megálmodták.

Elkészülés után jelenleg weboldal karbantartást és Google hirdetést is kértek, így folytatjuk a jó kapcsolatunkat. Innen is nagyon sok sikert kívunk nekik! 

koolidea: kreatim consulting logó design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: