MFILMS WEDDING CINEMATOGRAPHY egyedi webdesign és weboldal fejlesztés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: letisztult, minimalista, prémium, egyedi

Menyhárt Sándornak és csapatának építettünk egy teljesen egyedi designnal rendelekző weboldalt. Öröm volt végigvinni a projektet, már a design munka is rendkívül zökkenőmentesen ment. Az arculati színeket is szépen eltaláltuk így nem volt kérdés a weboldal színvilága sem. Betűtípusoknál is játszottuk egy kézzel írt és a komolyabb prémium hatást keltő stílusok között.

Az weboldalba beágyaztuk az Instagram fiókjukat, ahol folyamatosan új posztok vannak. Ezen felül készült blog rendszer és nem utolsó sorban Fotó és videó feltöltés is. Így könnyen megoszthatóvá váltak az Esküvői fotók és filmek.

Ahol tudtunk az egyedi, prémium hatáson kívül egy pici játékosságot és fiatalságot is belevittünk. Ez megmutatkozik példul a kezdőlapon Sándor képénél, ahol animációval „lebeg” a kezében az objektív. Ezt annyira eltaláltuk, hogy innentől már minden jött magától.

Remek projektet zártunk és már dolgozunk Sándorral az újabb projekteken. Mindenkinek ajánljuk ezt az elképesztően profi csapatot, ha esküvő fotós/filmest keresne, bízza a legjobbakra!

MFILMS WEDDING CINEMATOGRAPHY egyedi webdesign és weboldal fejlesztés kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: