fbpx

MultiSoft Kft. webdesign és weboldal készítés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

multisoft kft webdesign és weboldal készítés referencia

Célok: letisztult, egyszerű, minimalista, modern, multis kinézet

Amikor megkeresett minket a MultiSoft Kft. láttuk, hogy ez egy nagyobb projekt lesz webdesign terén is. Egy látványtervvel kezdtük a munkát, ami alapján minket választottak több cég közül. Már ezt egy nagy sikernek éltük meg.

Ezután megkezdtük a projektet és bele is vágtunk a webdesign teljes átszabásába. Elkészült több variáció is, de egyértelmű volt az irány. Készítettünk még kisebb változatokat is egyes szekciókból, hogy biztosan olyan legyen, amilyet a MultiSoft elképzelt.

Szuper volt a közös munka velük! Folyamatos kapcsolattartás és kommunikció volt. Többször jutott eszükbe nekik is 1-2 “kúl ájdia”, amit meg is valósítottunk. A végeredmény pedig magáért beszél!

Amikor elkészültünk a webdesign-al és a weboldallal, jött a költöztetés. Ugyanis nem a mostani domain névnél és tárhelynél dolgoztunk. Sikeresen átköltözött az oldal, ami közben szintén tökéletes kommunikáció volt. Időzítettük is a költöztetést, hogy minél kisebb forgalom alatt variáljunk az új oldalon.

Mindenki elégedett volt végül, elkészültünk teljesen! Nem csak hogy egy nagyon pörgős jó projektben vehettünk részt, de szerintünk egy nagyon jó csapatot is ismertünk meg bennük! Innen is sok sikert kivánunk és ha vállalatirányítási rendszerre lenne szükséged, keresd a MultiSoft-ot és mondd, hogy a koolidea-tól jöttél!

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: