Napmajor tanya 2 nyelvű weboldal

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: átlátható bemutatkozás, animációk színesítsek az oldalt

A Napmajor tanya megbízott a weboldal frissítésével. Designban is újra kellett álmodni, valamint több oldalt meg kell tervezni pluszban. Az arculati világ adott volt és szerencsére az ötletek nem csak tőlünk jöttek. Szuper együtt dolgozni velük!

Az átépítés során törekedtünk, hogy reszponzívan is tökéletes működjön. Az animációkat pedig nem csak különböző szekciókra, hanem szövegekre is alkalmaztuk. Cél volt, hogy átlátható oldal készüljön és hogy minden könnyedén megtalálható legyen. Amennyi szolgáltatást tudnak nyújtani még el is vesztünk néha az aloldalak rengetegében.

Elkészült a magyar verzió, jöhetett is az angol oldalak létrehozása. Nagyon megkönnyítette a munkánkat, hogy megkaptuk a szövegezést rögtön, így nekünk fordítgatni sem kellett. A fejléchez hozzá is került a nyelvválasztás, így egyszerűen szem előtt van.

Miután elkészültünk egy teljes körű SEO-zást is kapott az weblap. Emiatt szuper, hogy sok aloldal van, mert mindegyiket lehetett Google-re optimalizálni. Projekt zárásnál jó volt olvasni, hogy elégedettség töltötte el őket és kiemelték a gyors munkánkat. Azóta is megmaradt a jó kapcsolat. Ha elvonulnál egy tanyára, akkor irány a Napmajor tanya! 

Napmajor tanya 2 nyelvű weboldal kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: