fbpx

Sóbuda webdesign és webshop készítés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Óbudai Kristálysó Barlang és Masszázs Stúdió

Célok: egyszerű, letisztult, modern, átláthatóság

Krisztián, az Óbudai Kristálysó Barlang és Masszázs Stúdió tulajdonosa bízott meg bennünk. Volt egy mondhatni félkész weboldal, ami nem csak hogy átláthatónak, de letisztult designnak se volt nevezhető. Szükséges volt az arculat frissítés és egyáltalán nem mellesleg a webshop készítése.

Készítettünk pár alap webdesign tervet, mondhatni látványtervet. Ezekből hamar ki is tudták választani, hogy milyenben gondolkodnak. Szinte egyből megvolt a tökéletes, pár minimális módosításra volt csak szükség, így már teljesen az elképzeléseikre volt szabva.

A előző oldal nem WordPress rendszerben készült, de az átláthatóság és a könnyen kezelhetőség a WordPress mellett szólt. Így hát első nagy feladatunk az volt, hogy a régi weblapot átültessük az új rendszerre, de már az új designnal. Elsődleges prioritásunk volt ez a projekt, ezért is tudtunk elkészülni pár napon belül.

Nem volt más hátra, csak a webshop elkészítése. Ehhez tartottunk egy átbeszélést, ahol tisztáztuk, hogy milyen szállítást szeretnének és milyen termékek kerüljenek fel. Ezután neki is estünk a termék feltöltésnek. Hamar el is tudtunk készülni és várt ránk több tesztelés is, hogy minden rendben legyen a vásárlás során. Sikeresen zárultak és már csak az átadás és a betanítás maradt hátra. Elmagyaráztunk minden lépést és külön segédleteket gyártottunk, hogy ha bárhol bizonytalanság van, legyen egy kapaszkodójuk. Természetesen, mi is állunk rendelkezésükre, ha bármi probléma adódna!

Innen is sok sikert kívánunk a Sóbudának és minél több vásárlát a webshopban és a Sóbarlangban is. Nézzetek be hozzájuk, akár egy pihentető masszázsra is!

Óbudai Kristálysó Barlang és Masszázs Stúdió mobil verzió design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: