fbpx

Szmöre Burger webdesign & weboldal

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

szmöreburger koolidea referencia

Célok: modern, letisztult, profi hatás, játékos, fiatalos

Nagyon izgalmas projektbe kezdhettünk a Szmöre Burgerrel! Egy igazi, profi debreceni étterem, iszonyat finom ételekkel. Már az elején megjegyeztük, ha Debrecenben járunk, be is fogunk térni hozzájuk.

A megbízásunk a webdesignt és a weboldal elkészítését foglalta magába. Szuper volt, hogy kézhet kaptuk a logót különböző változatokban és minden egyéb szükséges ikon, képet. A munka így gyorsan tudott folyni, amire szükség is volt, hiszen egy weboldallal már rendelkeztek, de designban nem volt az igazi, ezért is kértek fel minket.

Modern és fiatalos designban gondolkodtunk egyből, erre el is készítettünk 3 különböző tervet, amik közül szerintünk is a legjobb valósult meg. Nem is volt más hátra, mivel nagy volt az egyetértés, hogy elkészítsük a weblapot. A lényegi részével el is készültünk, azonban a karbantartása és majd a későbbiekben további fejlesztések még várnak ránk.

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: