fbpx

WTL-Logistik 3 nyelvű weboldal

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: egyszerű, átlátható, informatív

A WTL-Logistik egy osztrák székhelyű logisztikai cég és azzal keresett meg minket, hogy egy picit fel kellene turbózni a designt, valamint gyorsítani a weboldalon. Így hát egy előzetes design tervezés előzte meg a projektet, ahol 3 általunk készített terv közül lehetett választani.

A kiválasztott design után, átépítettük az oldalt, ugyanis sajnos sok felesleges dologgal volt teletűzdelve, amik nem csak lassították, de veszélyessé, sebezhetővé tették a weboldalt. Elkészítettük az alap oldalakat 3 nyelven, németül, angolul és magyarul, majd jött az optimalizálás. Nem csak a gyorsaságra, hanem a keresőmotor általi megtalálhatóságra is nagy hangsúlyt fektettünk. Könnyen váltható a nyelvek között, így igazán felhasználóbaráttá tudtuk tenni a használatot. Természetesen mindegyik oldalnak elkészült a reszponzív változata, tehát tableten és mobilon is úgy jelenik meg, hogy kényelmes legyen a használata és az információ szerzés.

Ügyfelünk nagyon elégedetten fogadta az elkészült, újraépített weblapját, sőt rögtön újabb projekteket is kaptunk, így folyamatos a munka velük. Pláne, hogy már a mi kezünkben van a weboldal karbantartása is.

WTL-Logistik 3 nyelvű weboldal kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: