fbpx

Zemplén Gourmet webdesign & weboldal készítés

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: egyszerűen átlátható, termékek bemutatása, letisztult, elegáns

Őszintén miközben készült a webdesign, folyton megéheztem. A Zemplén Gourmet termékeit legalább egy megkóstolásra ajánlom mindenkinek. A megbízás viszont nem a kóstolásról szólt, hanem webdesign és weboldal készítésről.

A webdessign tervezés során figyelembe vettük, hogy egyszerű legyen a kialakítás, minden magától érhetődő legyen. Belevittünk egy kis ívet és mindenhol lekerekített íveket használtunk. Többször visszaköszön a kör szimbólum is. Színekben nem gondolkoztunk sokat, hiszen húsüzemhez nem mehet más, mint pirosas szín. Így lett a fekete-fehér-piros kombó (na meg egy kis szürke). A betűtípusok kiválasztásánal egyszerre volt szükség egy könnyen olvashatóra, valamint a címeknél egy elegánsabb verzióra.

Már az első körben elkészült designnal eltaláltunk minden igényt és szerencsére igazán profi fotók is készültek, így nem volt nehéz dolgunk.

A weboldal elkészítése következett, ami a webdesignnak köszönhetően gyors munka lehetett. Azért egy összetett weblapról is beszélünk, hiszen nem csak egy cég bemutatkozó oldala. Fontos szempont volt, hogy készüljön egy termékek aloldal, ahol ugyan nem megvásárolható, de áttekinthetőek. Így mindenről plusz infót lehet szerezni. Egy egyszerű keresőmező és 3 fő kategória érhető el, ami minden kategória oldalon megjelenik, így egyszerű a tájékozódás.

Természetesen a kapcsolatfelvételt is biztosítottul egy űrlappal, amit a Google reCAPTCHA véd a spamektől. Bekötésre kerültek a további Google eszközök is, így bőven lesz statisztika majd, amit lehet elemezgetni. Aztán ki tudja, lehet, hogy később még több helyen találkoztok a Zemplén Gourmet termékeivel! Keressétek azért a polcokon! 😉

Zemplén Gourmet webdesign & weboldal készítés kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: