Arculattervezés

Igényeidre szabott, egyedi logó készítés és teljes arculattervezés, modern és letisztult megoldásokkal.

Arculattervezés a kool idea-nál

Egy cégnek legyen az kicsi vagy nagy, szüksége van egy különleges, bárhol felismerhető arculatra. Ez profizmust sugall és elkülöníti a céget a konkurenciától.

Ötleteidet tovább gondoljuk és tervezeteink közül majd a Te választásod lesz a végleges arculat.
Letisztult, egyedi, modern és vagány.

Mi a titok egy cég arculatánál?

A különböző arculati elemek teszik teljessé az összképet egy adott vállalkozásról. Fontos, hogy egységes legyen a koncepció. Ilyen arculati elemek lehetnek: Logó, amelynek szín- és formavilága fontos, hogy átadja a cég üzenetét. Emellett a névjegykártya, levélpapír, szórólap, stb is fontos elemei. Ezeknek az elemeknek és a weboldalnak az egysége helyezi az adott vállalkozást a versenytársak elé, így ha sikeres szeretne lenni, először annak is kell látszania.

A jó dizájnt nem akkor érjük el, ha már nem tudunk többet hozzáadni, hanem akkor, amikor már nem tudunk többet elvenni.
(Antoine de Saint-Exupéry – francia író)

Logók fajtái arculattervezés során

Betű logó készítés

  • Itt a logó maga a márka neve, minimális kiegészítéssel. Ez esetben a logó ára sem szokott olyan magas lenni, mivel ezt a legegyszerűbb és leggyorsabb megvalósítani. Ez az egyik leggyakoribb fajta, azonban egyedit ebben a kategóriában is lehet alkotni.

Betű és embléma logó készítés

  • A másik népszerű fajtája a logóknak. Itt a tipográfiához már társul egy képi elem is, ami még jobban kifejezi a vállalkozás mondanivalóját. Az emblémában kifejezhető a cég tevékenysége, a marketing üzenete és fontos, hogy felhívja a figyelmet.

Embléma logó készítés

  • Ebben az esetben nem tartozik szöveges elem a logóhoz. Az embléma önmagában is megállja a helyét. (Nike pipa, Apple logó) Ez a legritkább és általában multinacionális vállalatok használják leggyakrabban, mivel itt már nincs szükség a cég nevére elég a képi elem is.

Vannak ingyenes logó tervező oldalak is… miért éri meg nekünk fizetned? Ahol ingyen vagy nagyon alacsony áron ajánlják a logókat, azok sosem egyediek. Tucat számra gyártják a másolatokat, így a logó a legfontosabb tulajdonságát veszti el, az egyediségét.

Mi a kool idea-nál 100%-ig eredeti design-t készítünk minden egyes ügyfelünknek,
ami számtalan különböző közegben használható fel.

7 indok, Arculattervezés

Miért van szüksége egy cégnek egyedi logóra és arculatra?

01

Figyelemfelkeltő

A képi elemek, színek sokkal jobban megragadják az emberek figyelmét, mint a szövegesek. Megközelítőleg 2 másodperce van egy cégnek, hogy meggyőzze a leendő vásárlóit, hogy megéri-e őket választania.

02

Erős első benyomás

Ha jól meg van tervezve, akkor az érdeklődők szeretnének majd még többet megtudni a cégről. Weboldal esetében kapcsolat menüre átkattintani vagy végigolvasni a bemutatkozást. A logó a cég bemutatására szolgál mielőtt még bármilyen magyarázatot fűznénk hozzá.

03

Emlékezetes

A logó a cég azonosítására szolgál. Legtöbbször az embereknek nem a cég neve ugrik be majd, hanem a logójuk. (Ismerős lehet, amikor azon gondolkozunk, hogy láttuk pl. ezt a kolibri mintájú logót. Vagy ezt a jó szlogent. Kié is volt? Már keresünk is utána!)

04

Márka identitásának az alapja

A sikeres márka építés lényege, hogy érzelmet váltson ki a vásárlóból és ezt egy különleges logóval, arculattal el lehet érni. Felidézi az egyén emlékeit és korábbi tapasztalatait, egy adott céggel kapcsolatban.

05

Elkülöníti a céget a konkurenciától

A logó megmutatja, hogy a cég miért más, mint a többi. Egy jó logó mindig egyedi és jobb hatást vált ki az emberekből, mint bármelyik konkurenciáé akinek nincs vagy sablonos logója van.

06

Fokozza a márka hűséget

Ahogy egyre nagyobbá válik a cég, a vásárló egyre inkább jegyzi majd meg a cég arculatát, logóját és ez bizalmat ébreszt bennük. Így máskor is szívesen fordulnak majd a vállalkozáshoz.

07

Profi hatást kelt

Minden nagy és sikeres cégnek van logója, ami mára már rengeteg ember emlékében maradt meg. Akkor lesz még profi, ha minden közegben tökéletesen működik. Egy színben is működnie kell ezért nem lehet bonyolult egy logó (pl.: bélyegző készítésekor).

kolibri garancia a kool idea-nál

Logó- és arculattervezés árak

Arculattervezés csomagjaink 2024.

Egyedi, modern Logó, cégek és vállalkozások számára

Logó készítés csomag ár

60 000 Ft-tól*

Megbeszélt igények alapján határozzuk meg az árat.

Egyedi, modern és letisztult arculat vállalkozásoknak

Kis arculattervezés csomag ár

Legnépszerűbb

100 000 Ft-tól*

Megbeszélt igények alapján határozzuk meg az árat.

*Áraink nettóban értendőek!

Teljes körű arculat- és weboldal tervezés

Ajánlat kérésért nyomj a gombra!

Végeredményül

Céged, a Te igényeidre és ötleteidre szabottan, egyedi és modern arculatot kap.

Lépj velünk kapcsolatba, kérd ajánlatunk!

Gyakran ismételt kérdések

A régi logómat/arculatomat szeretném átalakítani mit tegyek?

Természetesen ezt is meg tudjuk oldani és a kapott instrukciók alapján kitaláljuk az aktuálisan legmegfelelőbb logó/arculat tervet.

Mennyi időbe telik mire elkészül egy kész logó/arculat terv?

Igyekszünk minden tervet a lehető leghamarabb megvalósítani. Logó tervnél 1 hét alatt készülnek el az első ötletek majd ha szükség van módosításra akkor a kérés(ek) bonyolultságától függően pár nap vagy 1 hét után prezentáljuk a végleges logót. Kis arculat tervnél pedig 2 hét után jelentkezünk az első peldányokkal.

Mire van szükség egy logó/arculat megrendeléséhez?

Szükség van arra, hogy megfogalmazd mi a cég üzenete, milyen hatást váltson ki arra aki először meglátja. Ha van már előzetes elképzelés, színek, formavilág.

Mennyire elérhető a koolidea, ha bármilyen új ötletem lenne?

Mi a koolidea-nál előnybe helyezzük ügyfeleink szükségleteit. Amint időnk engedi egyből jelentkezünk. Folyamatosan nézzük e-mailjeinket. Telefonos keresés esetén, ha nem tudjuk felvenni, visszahívunk!