Weboldal karbantartás

Rendszeres weboldal karbantartás, újabb tartalmak feltöltése és keresőmotor optimalizálás

Weboldal karbantartás a kool idea-nál

Lehet már rendelkezel weboldallal vagy épp azon gondolkozol, hogy megbízol minket egynek a készítésével.

A weboldal karbantartás a legfontosabb döntés, ha hosszútávon gondolkozol weblapod sikerében. Manapság már minden tárgyi eszközünkre ráfér a karbantartás, a weboldal karbantartás legalább ennyire fontos. Egyszerre ad megoldást a folyamatos biztonságos működésre és az információk / tartalmak naprakészen tartására. Honlapodat érheti bármilyen ártalmas támadás vagy a spam küldés veszélye…

Weboldal karbantartás

Kész a weboldalad, hidd el, mégis foglalkozni kell vele!

Weblapod biztonságát alapjaiban meghatározza, hogy történnek-e folyamatos rendszer-, sablon-, és bővítményfrissítések. 

Mindig van hova fejleszteni weboldalad. Nemcsak új tartalmat és képet lehet feltölteni, hanem új funkciókat és új menüket is létre lehet hozni. Ha felvirágozóban van vállalkozásod, fejlesztened kell ajánlataid, szolgáltatásaid is. Ezekről kötelező új információkat megadnod, ellentétben rajtad kívül senki nem fogja tudni.

Keresőoptimalizálási szempontjából is van jelentősége, hogy milyen gyakran frissül weboldalad. A Google is sűrűbben fogja feltérképezni weboldalad, ha rendszeresen új tartalmakat jelenítesz meg. 

Weboldalad betöltési gyorsaságára is ügyelni kell az idősorán. Oldalelérési időt is rendben kell tartani. Ha még foglalkozva is volt vele, akkor is rendszeresen tesztelni kell és lassulás esetén újraoptimalizálni. Ne felejtsd el, hogy ha nagyon lassú weboldal elérhetősége, hátrébb kerül a Google általi rangsorolásban.

kool idea | Weboldal karbantartás

A weboldal karbantartás legfontosabb elemei:

  • biztonsági mentések: a frissítések előtt érdemes az aktuális állapotot elmenteni – így ha valami rosszul sül el, mi visszaállítjuk
  • rendszeres frissítések (motor, téma, bővítmények): elengedhetetlenek weboldalad hosszútávú, biztonságos, hibáktól mentes működéséhez
  • biztonsági felügyelet és védelmi vonal: gyanús látogatók kiszűrése, IP cím blokkolás, riasztások, biztonsági vizsgálatok
  • vírusirtás: rendszeres vírusvizsgálat, hogy ne lapulhasson észrevétlen spam, vírus a weboldalon: se a forráskódban, se bizonyos fájlokban
  • tartalomszerkesztés: új bejegyzések és oldalak létrehozása, a meglévők optimalizálása, javítása
  • SSL tanúsítvány: rangsorolási faktor a Google algoritmusában, valamint növeli a látogatóid bizalmát is
kolibri garancia a kool idea-nál

Weboldal karbantartás árak

Weboldal karbantartás csomagjaink 2024.

Egyszeri Weboldal karbantartás

10 000 Ft/óra*

Sok módosítás esetén célszerű egy új weboldalt készíteni. Részletekért vedd fel a kapcsolatot velünk!

Rendszeres Weboldal karbantartás

Legnépszerűbb

9 000 – 40 000 Ft/hónap*

Sok módosítás esetén célszerű egy új weboldalt készíteni. Részletekért vedd fel a kapcsolatot velünk!

Hosszú távű Weboldal karbantartás

Kedvezményes ár, megállapodás szerint

Weboldal elavulás elkerülésért folyamatosan figyeljük és frissítjük. Webáruház esetén termékeidet is változtatjuk.

Alap Keresőmotor és oldaelérési idő optimalizálás

50 000 Ft-tól*

Alapvető SEO (keresőmotor) beállításokon kívűl az oldalelerési időt is csökkentjük. Így oldalad gyorsabb betöltését is elérjük.

*Áraink nettóban értendőek!

Teljes körű arculat- és weboldal tervezés

Ajánlat kérésért nyomj a gombra!

Gyakran ismételt kérdések

Milyen költségekkel jár egy weboldal?

Az egyszeri ár, amit elkérünk weboldalad készítésért, maga a honlapod ára. Ebbe tartozik a munkadíj, a bővítmény, design és minden tervezet. Tehát nem tartalmazza a tárhelyed és domained árát. A tárhelyszolgáltatásnak éves díja van, ami nagyjából 10 000 ft. Emellé jön még a domain név díja. Végződésén múlik, de nagyjából 2-3 000 Ft-ra tehető. Épp ezért is segítünk tárhely és domain neved választásában, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapd.

Mennyi időbe telik, hogy elkészüljön a weboldalam?

Több tényező befolyásolhatja elkészülési idejét weboldaladnak. Ilyen például az összetettsége vagy épp a design egyedisége. (Jó munkához idő kell..) Sürgős esetekben, egy alap weboldal, akár napokon belül elkészülhet. Egy átlagos weboldal nagyjából 2-3 hétig tart. Nagyobb tartalom mennyiség  és összetettség miatt lehet több idő is.

Mennyire lesz biztonságos? Lehet, hogy feltörik?

Minden weboldalt ellátunk biztonságért felelős bővítménnyel. Ha kéred weboldal karbantartási szolgálatunkat, akkor biztosítani tudjuk számodra a folyamatos frissítéseket és ellenőrzéseket. Ezzel is elhárítva a spammeléseket és felmerülő problémákat.

Mennyire elérhető a koolidea, ha bármilyen új ötletem lenne?

Mi a koolidea-nál előnybe helyezzük ügyfeleink szükségleteit. Amint időnk engedi egyből jelentkezünk. Folyamatosan nézzük e-mailjeinket. Telefonos keresés esetén, ha nem tudjuk felvenni, visszahívunk!