Márkaépítés

Sosem volt még ilyen fontos, hogy megkülönböztesd magad a konkurenciától és kidomborítsd a márkád erősségeit.
Megalkotjuk a márkádhoz illő brand és marketing kommunikációs stratégiát, hogy a legtöbbet hozd ki vállalkozásodból.

„A cég márkája olyan, mint az ember hírneve. Hírnevet szerzel azzal, hogy megpróbálsz nehéz dolgokat jól csinálni.”

– Jeff Bezos

Márkaépítés egy újabb „áltudomány” vagy gazdasági haszna is van?

A márkaépítés vagy más nevén branding a nagyvállalatok és a nagy márkák használják piaci pozíciójuk és ismertségük erősítése céljából. A Kool ideánál úgy gondoljuk, a kisvállalatoknak és kismárkáknak is szükségük van márkaépítésre, hogy növelhessék versenyképességüket.

Ezért a több éves multis környezetben megszerzett tapasztalatot és tudást ötvözzük kisvállalati megoldásokkal, hogy márkád még sikeresebb lehessen.

De mi is az a branding?

A Branding magába foglalja a márkád arculatát, a termékeidet, a módját ahogy és amit kommunikálsz a fogyasztóid felé, egyszóval a branding maga a márkád személyisége.

Manapság a piac telített és sok, hasonló márka versenyez egymással a fogyasztókért. A vásárlók két hasonló termék közül azt fogják választani, amelyiknek a márkáját jobban ismerik, vagy erősebbnek gondolják a másik márkával szemben.

A jól tervezett és kivitelezett brandingnek köszönhetően kiemeljük márkád erősségeit, személyesebbé tesszük, így erősítve a jelenlétét a piacon, bizalmat és elköteleződést kialakítva a fogyasztóidban a termékeid iránt és nem utolsó sorban növelve az eladásaidat akár magasabb áron is.

branding, márkaépítés

Kinek ajánljuk a márkaépítést?

Magadra ismertél? Akkor keress minket bizalommal!

Hogy néz ki a márkaépítés folyamata?

1. Megkeresésed után online vagy személyesen egy ingyenes konzultáció keretein belül átbeszéljük elképzeléseidet jövendő márkádat illetőleg vagy a meglévő márkádat érintő problémákat, nehézségeket.

2. Az átadott információk alapján kidolgozzuk a márkádra szabott stratégiát és akciótervet.

3. Az átadott tervet miután átnézted, egy konzultáció keretein belül átbeszéljük, hogy minden felmerülő kérdésedet megválaszolhassuk.

4. Nem engedjük el ez után sem a kezedet, ha segítségre szorulsz, vagy, ha elakadtál. Havi, negyedéves, féléves konzultációk során átbeszéljük az eddig elért eredményeket és a bejárt utat és szükség esetén segítünk visszatérni a tervezett útra.

Miben tudunk segíteni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot közösségi média felületeinken vagy írj egy e-mailt nekünk!