Ismerj meg minket!

Nézz ránk a közösségi média platformokon is, hiszen ahol csak tehetjük ott vagyunk!

Csillag Bálint

Webdesigner és Weboldal készítő, CEO

 • Webdesign

  Egyedi design minden webes felületedhez.

 • Weboldal készítés

  Legyen egyedi weboldalad, amiről mindenki tudja, hogy kié.

 • Webshop kialakítás

  Forgalmazhatod termékeid egy webshoppal.

 • Optimalizálás

  Oldalelérési idő, keresőmotor és reszponzívitás.

koolidea instagram oldal
kool idea Instagram
koolidea facebook oldal
kool idea Facebook
koolidea tiktok oldal
kool idea TikTok

Koolidea bemutatkozás

Nagyon büszkén tudok beszélni arról, amit felépítettünk a koolidea márkával. Ugyanis azt tapasztaltuk a kezdetekben, hogy sok cég nem végez igazán felelősség teljes munkát, inkább nevezhető összecsapottnak.

A mi célunk nem volt más, mint hogy ügyfélorientáltan pontosan olyan dolgokat hozzunk létre, amibe minden szükséges időnket és energiánkat belefektetjük. Több projektünkön is tapasztaltuk, hogy amit átadunk munkát, az valóban megbecsülést ér. Fontos számunkra az igényesség, a precizitás és az elégedettség.

Ennek érdekében szerteágazó kapcsolat rendszert építettünk ki, így mondhatni minden területen van segítségünk. Rengeteg partnerrel állunk kapcsolatban, ezért is tudunk minden projektet teljes mértékben elvégezni.

Partnereink a következő területeken vannak: design, arculattervezés, marketing, hirdetés, fótózás, videózás, weboldal készítés és applikáció fejlesztés is.

Ha elkérnéd bemutatkozó anyagunkat, amivel még jobban megismernéd tevékenységeinket, ne habozz írni nekünk emailen vagy bármelyik közösségi média felületen és már küldjük is! Ugyanakkor nézd meg referencia oldalunkat, ahova folyamatosan töltjük fel projektjeinket!

Miben tudunk segíteni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot közösségi média felületeinken vagy írj egy e-mailt nekünk!