Happy Pipi egyedi webdesign & weboldal

Ha sikerült meggyőznünk, írj nekünk bármelyik közösségi médián, kérj árajánlatot itt vagy hívj fel és már át is beszélhetjük elképzeléseidet!

Célok: extravagáns, modern, egyedi

Az egyik ha nem a legizgalmasabb projektünk volt, magával LL Juniorral dolgozni!

„Képzeljétek, megnyitottam életem első food truck hálózatát, a Happy Pipit!”
– LL Junior

Elképesztűen élveztük azt a pörgést és tudatosságot, amit átadott nekünk, így dolgozni is könnyű volt a Happy Pipi weboldalán. A projekt egy részletes átbeszélés után egy webdesign tervezéssel kezdődött. Amihez már adott volt a logó, így abból kiindulva alkottunk egyedit. Fontos volt, hogy vagány designt kapjon, ami átlátható és egyszerű kinézettel párosuljon. Szerintem ezt a zöld színt mindenki meg fogja ismerni, pláne a parkolókban, ahol a Happy Pipi food truckok vannak. A stílust elsőre tökéletesen találtuk el, így következhetett a weboldal fejlesztése.

Meghatároztuk a különböző tartalmi szekciókat, megalkottuk a menürendszert és feltöltöttünk minden információt, amire szükség volt. Figyeltünk a reszponzivitásra is, így nem csak gépes (laptopos) nézetben, hanem tabletre és mobilra is optimalizálva lett. Utolsó lépéseknek pedig bekötöttük a Google eszközöket és elvégeztük a keresőmotor optimalizálást is. 

Teljes körűen jártunk el, ahogy mindig, így LL Junior nagyon elégedett lett. Sok sikert kívánunk neki és reméljük szárnyalni fognak a food truckok! 😉

Happy Pipi egyedi webdesign & weboldal kool idea design

Ha bejött és Te is minket bíznál meg:

Nézegetnél még a projektjeink között?

Megtalálsz minket a közösségi médián is: